Zeg niet zomaar een nieuwe job.

Dries Delaey
3 min readApr 25, 2021

Een hoofdstuk afsluiten en starten op een nieuwe bladzijde — dat verdient een woordje uitleg. Niet te veel, slechts een paar. Ik laat iets achter en bouw aan iets nieuw. Ik kijk met trots terug op wat ik wist te realiseren en kijk tegelijk uit naar wat er op me af komt!

Digital Design & Art Direction bij D’M&S

Ik blik na 6 jaar met plezier terug naar een leuke tijd, leuke collega’s en heel uiteenlopende projecten:

  • Corporate websites in àlle maten en gewichten, menige digitale loyalty platforms, converterende landingpagina’s, online advertenties in duizend-en-éen formaten, posts & content voor sociale media en creatieve e-mail templates voor het aapje van Mailchimp.
  • Voor klanten in B2B over B2B2C tot B2C — In automotive, construction, pharma, hr, immo, retail, … . Van beroepsfederaties allerhande tot consumentenmerken: Een legendarisch bier (schol Omer 🍻) tot de ambachtelijk van ‘espe’ van Gandaham. Als dessert onze favoriete snoepjes van #Luttiful — en wassen en koken doen we ondertussen thuis tegenwoordig enkel nog met AEG!
  • Van hyperlokaal tot mega-internationaal 🌏
  • Ik kreeg de kans mee te werken aan toffe employer branding projecten, visuele rebrandings, digitale transformaties (what’s in a name?!)
  • Ik wist leuke en creatieve concepten digitaal uit te rollen. Ik zette strijdlustig mijn zoektocht in naar het evenwicht tussen conversie & beleving, creatie & herkenning. Digitale producten ontwerpen met de nodige wow-factor & tegelijk toegankelijk en performant blijven in ontwikkeling.
  • Van basic websites tot uitdagende webprojecten — waarvan er nog enkele live moeten komen — leuk te weten dat iets waar je mee aan hebt gewerkt, later nog publiek verschijnt.
  • A few pitches lost — maar meer dan eens de pitch gewónnen. 👊

… 6 jaar streven naar de optimale digitale beleving, de #UX van merken en producten. Voor klanten en eigen projecten en kanalen. Met hart & ziel, bloed & zweet (nog net geen tranen) — soms al eens een vloek, maar bovenal steeds met de glimlach! Het was me een waar genoegen! 🤟

Als je een 360° communicatiebedrijf met een creatieve twist zoekt, kan je in Brugge, Antwerpen en Brussel zeker terecht — met mijn oprechte complimenten — bij D’M&S.

What’s next?

De wereld aan je voeten! En toch blijf ik lekker dicht bij huis. Want aan de kust, daar ben je gelukkig, en hier wacht me meteen ook een leuke uitdaging!

De Panne — de kustgemeente in het uiterste westen van ons land — gaat volop voor vernieuwing en daar trek ik met heel veel zin aan het zeil van de digitale communicatie! Surfen in de bits & bytes, en tegelijk in de golven van de zee? Yes, please!

Na meer dan 14 jaar in de communicatiesector, ontelbare projecten en evenzoveel merken, is de tijd rijp om in de diepte voor éen merk te werken — het verschil te maken voor mensen die dicht bij je staan — als dat dan nog even kan voor een kustgemeente die héel wat te bieden heeft, spring ik graag in het diepe. Kop vooruit, maar met een duidelijk doel: een positieve (merk)beleving voor inwoners, tweedeverblijvers, toerisme en ondernemers mee helpen realiseren, het lokaal bestuur efficiënt laten communiceren en als het even kan, digitaal innoveren!

Dus als je binnenkort hypertargetted content op je sociale media of in je inbox ziet verschijnen, weet je van waar die wind komt waaien! 🌊

To be continued…

--

--

Dries Delaey

Author of no books. Hurts & hearts design. Gets things done, together. Occasional runner.